sunnuntai 26. lokakuuta 2008

Elämäni ehdokkaana ensimmäistä kertaa

Kiitokset kaikille äänestäjille ja kadun kulkijoille, tsemppaajille.

Pienen ja matalan profiilin "taistelun" aikana olen saanut kokemusta puoluetyöstä ja kuntapolitiikasta. Ilo on ollut saada tukea ystäviltä. Hyvin rohkaisevaa on ollut tavata viisaita nuoria, joita SDP:hen on liittynyt. Hauskaa on ollut tutustua näin "vihreänä" vanhempiin tovereihin, joiden olemassaolosta en ole edes tiennyt. SDP on paljon kiintoisampi, keskustelevaisempi puolue kuin mitä julkisuus antaa siitä olettaa. Nyt tiedän jo enemmän miten tulee ensikertalaisen ehdokkaana kampanjoida jos haluaa menestyä. Siinä on monta monessa. Tiedän miten tulee olla liikkellä ja missä. Se edellyttää panostuksia sieltä ja täältä.

Murheellinen olen Suomen porvarillistumisesta. Nyt jos koskaan kaivataan voittajilta, Vihreiltä sosiaalista vastuutta ja oikeudenmukaisuutta. Jostain syystä sitä ei ole Helsingissäkään lautakuntatyössä aina näkynyt. Myös pientä ihmistä voisi suojella juuri tänään. Eiköhän kääritä hihat.
Kyllä sen vasemmistovihreän eteen pitäisi ruveta siltoja suunnittelemaan. Puolueiden sukupolvenvaihdokset ajavat jo siihen suuntaan. Ja eiköhän käydä talkoisiin.

Alla ohjaajan sana AllBoys-dokumenttielokuvasta, joka valmistuu vuoden vaihteessa. Radio-ohjelmat jatkuvat nyt uusintoina kun vaalikaranteenikin päättyvi. Dokumenttielokuvani ALLBOYS ja LASKETTU AIKA- työllistävät ensi vuoden puolelle.


Ihmisen elämän arvo on jakamaton.

Ei kommentteja: